Infiintata in anul 2007 de catre fratii Sivriu, Catalin si Valentin, FrigoLand Service a fost conceputa ca o afacere de familie, menita sa raspunda cerintelor pietei constantene de frig artificial.
Inceputul a presupus foarte multe ore alocate zilnic, de catre cei doi, acestei activitati. Ca urmare a seriozitatii si profesionalismului cu care au tratatat solicitarile primite, volumul de activitate si al solicitarilor de service si produse noi (camere frigorifice de congelare, camere frigorifice de refrigerare, rafturi frigorifice de refrigerare, rafturi frigorifice de congelare, instalatii de ventilatie si climatizare) a crescut in mod accentuat.

Prin urmare, pentru a raspunde corespunzator tuturor clientilor, a fost necesara marirea echipei. Colectivul actual este format din noua tehnicieni, fiind astfel cea mai mare firma din zona, in domeniul frigului.
De asemenea, a fost necesar sa se faca investitii importante in masini utilitare, in echiparea acestora ca si ateliere mobile, in dotarea cu o gama variata de scule performante. Rezultatul este multumitor, intrucat putem raspunde cu promptitudine la solicitarile clientilor, solutionandu-le in termen scurt.

In toata aceasta perioada, am dezvoltat colaborari cu diferiti furnizori de agregate frigorifice si automatizari, verificati a fi de incredere. Aceste echipamente intra in componenta camerelor frigorifice, rafturilor frigorifice si a instalatiilor de climatizare pe care le montam la clientii nostri. Am selectat cele mai bune produse din punctul de vedere al raportului pret / calitate, clientii nostri fiind astfel pe deplini multumiti de investitiile facute in colaborare cu noi.
Pentru investitorii care au in plan constructia sau retehnologizarea unei fabrici cu profil alimentar (carne, lactate), un depozit cu atmosfera controlata pentru fructe sau legume sau, nu in ultimul rand, sa climatizeze un hotel sau un centru comercial, suntem partenerul ideal pentru proiectarea, realizarea, intretinerea si repararea instalatiilor frigorifice sau instalatiilor de ventilatie / climatizare de care acestea au nevoie.
In aceeasi masura, proprietarii magazinelor alimentare, care doresc sa investeasca in echipamente eficiente si moderne de pastrare si prezentare a alimentelor ce trebuie tinute la o temperatura scazuta, pot apela la noi pentru a configura impreuna rafturile frigorifice sau camerele frigorifice care le sunt necesare.