Servicii IT

Calitatea serviciilor
Seriozitate
Punctualitatea
Comunicarea

Service hardware IT

Echipamentele IT necesita periodic interventia hardware din partea tehnicienilor. Indiferent daca este necesara schimbarea pastei termoconductoare a unui processor sau inlocuirea unui conector RJ45, toate acestea facute la timp lungest perioada de utilizare in bune conditii a echipamentelor IT

Service software IT

Fusce risus felis, viverra et dignissim at, lobortis non est. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam sit amet consectetur lacus. Vestibulum neque lectus, egestas non cursus vitae, aliquam at magna. Etiam aliquam, justo et varius eleifend, dui lectus egestas nunc, vel malesuada nisl purus nec metus.

Suport clienti

Tehnicienii nostrii sunt intampinati frecvent cu replici precum "nu merge X, nu mai face Y, am nevoie sa Z".

In baza acestor simple afirmatii ale utilizatorului, tehnicienii nostrii solutioneaza in cel mai scurt timp nemultumirile utilizatorilor. La finalul interventiilor daca utilizatorul este cel care a generat nefunctionarea acesta este indrumat / sfatuit. Folosind formulari cat mai putin tehnice se fac intelesi de utilizatori iar situatiilr de acest gen nu se mai repeat.

Webdesign

Prezenta in mediul on-line la acest moment este indiscutabil necesara. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostrii le punem la dispozitie servicii de webdesing. Am realizat pana la acest moment solutii de prezentare on-line, comert electronic, etc. Cu ajutorul colaboratorilor nostrii oferim solutii complete incepand cu realizarea / gazduirea si terminand cu indexarea / optimizarea pentru motoarele de cautare

Procesare imagini

Cand doriti un poster, un banner sau oricare alta situatie in care aveti nevoie de imagini mari puteti apela cu incredere la noi. De la ajustarea contractului sau luminozitatii si pana la mixarea mai multor imagini vor face din imagini simple adevarate exprimari in magini.

Procesarea imaginilor este interventia care schimba o imagine banala intr-o "imagine active".

Grafica vectoriala

Atunci cand aveti nevoie de o imagine care urmeaza a fi redimensionata si nu doriti sa pierdeti rezolutia, sau cand doriti sa decupati pe support autocolant indifferent ca este o sigla sau un mesaj text, va oferim servicii de grafica vectoriala.