Unde ne gasiti?

Vila Mihu este situata in centrul statiunii Geoagiu Bai. Intr-o depresiune formata din ultimele ramificatii ale Muntilor Metaliferi, la confluenta cursului inferior al raului Geoagiu cu raul Mures, situata pe valea paraului Clocota, se afla statiunea balneoclimaterica Geoagiu Bai.

Ce este Geoagiu Bai?

Statiunea este cunoscuta inca de pe timpul romanilor, cand a purtat numele de Germisara, iar mai apoi de Termele Dodonae.

De ce sa veniti aici?

Apele minerale din statiunea Geoagiu Bai sunt termale si mezotermale, bicarbonate, calcice si magneziene, hipotone, carbogazoase si usor sulfuroase, fiind indicate pentru afectiuni ale aparatului locomotor (reumatism, nevralgii), afectiuni ginecologice, ale sistemului nervos periferic, ale aparatului renal, boli dermatologice, de nutritie si metabolice.

Ce camera oferim

Pentru satisfactia turistilor nostrii punem la dispozitie camera de tip single, camera duble si camera triple. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, incalzirea este asigurata de centrala proprie.

Pentru cei interesati mentional acces la bucataria complet utilata precum si zona exterioara de gatit si servit masa in aer liber. Aici exista urmatoarele dotari:

- pentru doamne: mese, scaune, aragaz, vesela, etc

- pentru domni: buna dispozitie, gratarul cu toate accesoriile necesare

- Din partea cazei gratuit: buna dispozitie, curatenia, copnfortul si experienta in oferirea serviciilor de cazare.

Ce pun pe gratar si cu ce stropesc preparatele intra in sarcina turistilor!