Deviza "In permanenta pe stoc!" reprezinta modul de lucru al Activ Metal Gaz si o garantie ca produsele contractate de clientii nostrii sunt livrate intotdeauna la termen.

Activ Metal Gaz SRL a prins viata in urma unei idei aparute ca urmare a cererii pietei de gaze tehnice comprimate in butelii.

Prin extinderea activitatii initiale de imbuteliere si distributie Oxigen si GPL, in momentul de fata Activ Metal Gaz livreaza, folosind transport propriu autorizat, urmatoarele categorii de produse:

In Constanta detinem o statie moderna de imbuteliere Oxigen, Bioxid de Carbon si Propan. Deasemenea, prin colaborarea directa cu producatorii materiei prime, societatea noastra distribuie toata gama de gaze tehnice cum ar fi: Argon, Amestecuri de Argon cu diferite gaze (CO2, H2, He), Azot, Acetilena, etc.

In urma implementarii unui proiect folosind Fonduri Structurale, am reusit sa ne modernizam liniile de imbuteliere, sa asiguram cu o linie complet noua si moderna atelierul de verificare butelii, sa marim parcul de recipiente cu peste 2.000 butelii, sa achizitionnam Baterii de Butelii si echipamente de generatie noua cum sunt RCM-urile (Recipiente Criogenice Mobile) si EuroCyl-urile