SC Activ Metal Gaz SRL s-a înființat în februarie 2007 ca societate de îmbuteliere și distribuție gaze tehnice în județele Constanța și Tulcea.
În Constanța deținem o stație modernă de îmbuteliere Oxigen, Bioxid de Carbon și Propan. Deasemenea, prin colaborarea directă cu producătorii materiei prime, societatea noastră distribuie toată gama de gaze tehnice cum ar fi: Argon, Amestecuri de Argon cu diferite gaze (CO2, H2, He), Azot, Acetilenă, etc.

În urma implementării unui proiect folosind Fonduri Structurale, am reușit să ne modernizăm liniile de îmbuteliere, să asigurăm cu o linie complet nouă și modernă atelierul de verificare butelii, să mărim parcul de recipiente cu peste 2.000 butelii, să achiziționnăm Baterii de Butelii și echipamente de generație nouă cum sunt RCM-urile (Recipiente Criogenice Mobile) și EuroCyl-urile.

Distribuția este asigurată de societatea noastră prin proriul parc auto specializat pentru transportul mărfurilor periculoase conform ADR 2, constituit din autoutilitare și camioane cu sarcina utilă de transport între 3,5 și 26 tone.

Alte produse oferite de societatea noastră sunt echipamente și accesoriipentru utilizarea gazelor tehnice (distribuitoare, brennere, robineți, reductoare de presiune, opritoare de flacără), respectiv consumabile pentru sudură (electrozi, sarma de sudura, flux). Deasemenea, oferim consultanță tehnică de specialitate personalului desemnat al beneficiarilor in utilizarea acestora.

În Octombrie 2015 compania noastră a achiziționat un spațiu în zona industrială, cu un potențial comercial ridicat, unde am deschis un magazin cu echipamente PSI, echipamente de lucru și de protecție a muncii, accesorii și consumabile de sudură și lăcătușerie. Extinderea gamei de produse și servicii către beneficiarii noștri cu echipamente PSI, echipamente de lucru și de protecție reprezintă în acest moment una din activitățile principale, firma noastră fiind reprezentantul pentru zona de sud-est a marilor importatori și producători din țară, echipa desemnată fiind formată din profesioniști, cu cel puțin 5 ani de muncă și experiență în acest domeniu. Produsele pricipale din acestă categorie sunt: salopete, costume de lucru vară / iarnă (haina / vestă + pantalon talie / pieptar), manuși lăcătuși, mănuși sudor, mănuși cu zale, manuși din latex antimurdărire, mănuși de unică folosință, căști de protecție cu sau fără paravan, bocanci de protecție cu bombeu metalic sau compozit, bocanci de protecție pentru medii cu ulei, cizme, căciuli, capișoane, ochelari de protecție pentru sudori / lăcătuși, echipamente de protecție a auzului, maști de gaze.