Cine doreste sa viziteze obiectivele turistice accesibile din Geoagiu Bai se poate caza la Vila Mihu de unde poate accesa cu excursii individuale de cateva ore obiective din zona, obiective precum Castelul Huniazilor (Castelul Corvinestilor), Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia), ruinele cetatii Sarmisegetusa Ulpia si Sarmisegetusa Regia, Cetatea Devei, Parcul National Retezat, Rezervatia de zimbrii de la Hateg, etc.
Daca spunem noi, pare ca ne laudam ca suntem buni asa ca va dam numai cateva detalii despre cum puteti petrece un concediu fiind cazati in Geoagiu Bai si va lasam sa va convingeti la fata locului,

Ce va oferim

Pentru un concediu cat mai placut in Geoagiu Bai va punem la dispozitie camera de tip single, camera duble si camera triple cu preturi de cazare incepand cu 80 RON/camera/noapte. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, incalzirea este asigurata de centrala proprie.

Pentru cei interesati mentionam acces la bucataria complet utilata precum si zona exterioara de gatit si servit masa in aer liber. Aici exista urmatoarele dotari:
– pentru doamne: mese, scaune, aragaz, vesela, etc
– pentru domni: buna dispozitie, gratarul cu toate accesoriile necesare
– Din partea cazei gratuit: buna dispozitie, curatenia, confortul si experienta in oferirea serviciilor de cazare.

Ce puneti pe gratar si cu ce stropiti preparatele intra in sarcina dumneavoastra!