Centrul Intelligent Learning Constanța oferă o varietate de cursuri de limbi străine, acoperind nevoile de cunoștințe în acest domeniu pentru majoritatea țărilor din Europa. Fie că vă doriți să vă schimbați locul de muncă în străinătate sau aveți contacte strânse cu clienți din străinătate, necesitatea cunoașterii unei limbii străine în epoca actuală este o nevoie ce nu trebuie neglijată. Alături de această categorie intră și copiii, pe care trebuie să îi pregătim încă din copilărie pentru un viitor în care comunicarea curentă cu persoane din alte culturi și civilizații este o normalitate. În aceste condiții de mare varietate culturală, centrul nostru reușește să transmită prin cele mai moderne metode de predare, nu numai o limbă străină, ci întreg contextul cultural în care aceasta s-a dezvoltat. O limbă străină trăiește prin cultura din care provine, deci această abordare nu face decât să faciliteze achiziționarea cunoștințelor.

Predare modernă a limbilor străine

În contextul unei lumi tot mai globalizate, Centrul Intelligent Learning Constanța pune în aplicare metode moderne de predare a limbilor străine, care pun comunicarea în centrul activităților de predare. Acest lucru înseamnă că în cadrul cursurilor, nu se pune accentul pe o singură competență, precum doar gramatică, sau doar lectura în limba străină sau doar audiția), ci se axează pe împletirea tuturor competențelor într-o limbă : înțelegerea textului scris și auzit, creearea textului scris și verbal. Astfel, profesorii noștri oferă cursanților un limbaj funcționalautohton, ce poate fi utilizat imediat în diferite situații, creând în cadrul cursurilor contexte cât mai reale. Căci comunicarea are loc în fiecare context în parte, iar vocabularul aferent este mai ușor de reținut. În acest caz, procesul de predare este centrat pe cursant și pe interacțiunea dintre acesta și colegul de grupă, ceea ce îi transformă din emițător în receptor de mesaje și invers în mod constant. Pe cale de consecință, profesorul/formatorul nu este decât un facilitator sau coleg de comunicare. Expunerile sale cu privire la gramatică nu sunt lungi, iar cursul devine foarte antrenant pentru cursanții noștri.

Cursuri de limbi straine tot timpul anului

La Centrul de Limbi Straine Intelligent Learning Constanța se predau pe tot parcursul anului, fără întrerupere, în grupuri organizate sau la cerere în cadrul unor cursuri individuale limbile engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă. De asemenea oferim curusuri de limba română pentru străinii ce au nevoie de învățarea limbii române pe teritoriul țării noastre. Grupul de cursanți, atât în cazul copiilor, cât și al adulților, nu depășește 5 persoane. În cazuri excepționale și la cerere, putem organiza și grupuri mai mici, de 2 persoane adulte sau copii. În cadrul centrului nostru cursanții cu anumite cunoștințe, sunt testați gratuit anterior pentru a li se stabili nivelul și a putea fi integrați corect în fiecare grupă. Cursanții începători și copii, nu vor da testare, ci vor participa la un curs aproximativ nivelului solicitat, iar profesorul de curs va stabili dacă se integrează în acea grupă din punct de vedere al cunoștințelor, dar și al vârstei. Vă așteptăm cu drag pentru a vă obișnui cu un nou standard de calitate în Constanța !